A kért oldal nem található, vagy még nincs feltöltve tartalommal! Kérem látogasson vissza később. (view_user)

Fejlesztés felfüggesztve

Feladó: Superuser
Szerveridő: 2017-02-22 22:22:22

Valamikor mindennek vége kell szakadnia, ezért úgy döntöttünk, hogy modernebb vizekre evezünk. A Stradus CMS fejlesztését nem folytatjuk, mert alapjaiban vannak problémái.

Új tartalomkezelő rendszer fejlesztésének álltunk neki, aminek más lesz a neve és teljesen más lesz a működése. Fontosabb szempont lesz a biztonság és a modern, gördülékeny felület.
Tanulva hibáinkból továbblépünk, ezt a webhelyet pedig itthagyjuk, hogy visszajárhassunk nosztalgiázni.

A Stradus CMS rövid sztorija

Feladó: Superuser
Szerveridő: 2012-05-18 08:00:00

A Stradus CMS első bemutatott verziója eredetileg a Gróf Széchenyi István Térségi Integrált Szakképző Központban készült el vizsgamunka tárgyaként. Fejlesztése 2011-ben kezdődött és tapasztalatlan megoldásai ellenére, az iskolából kikerülve sikerült pár céges honlapot publikálni a rendszerrel.

A Contact Kft. segítségével később további honlapok és más szoftverek (pl. Contact Pincérprogram) készültek el a Stradus CMS-el, ami akkorra már jóval összetettebb és használhatóbb rendszer lett.

A CMS fejlesztése céges formában folytatódhatott 2015-től az UiWeb-nél. Itt teljesenn megújítottuk a rendszert, kijavítottunk egy rakás hibát és biztonsági rést, a kezdeti könnyebbség ellenére később kezdett nehézkessé válni a fejlesztés az újabb rendszerrel is. A többit már olvashattátok...

Nyitólap | Dokumentáció | Névjegy